Rólam

„Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred.” /C.G. Jung/

Kamenyiczki Nóra vagyok,
a BestSelf Consulting and Training alapítója.

Ha egy szóval kellene jellemezni, hogy mivel foglalkozom, akkor azt mondanám: „lelkesítek”. Munkám során igyekszem mozgósítani azokat a lelki erőforrásainkat, amelyek segíthetnek minket a fejlődésben, hogy a legjobb önmagunkká válhassunk. Nekem ezt jelenti a BestSelf kifejezés.

Végzettségemet tekintve tanácsadó szakpszichológus és közgazdász vagyok, így a szakmai identitásom több területet ötvöz. A pszichológia klasszikus irányvonala elsősorban a negatív lelkiállapot megszüntetését célozza, engem viszont sokkal jobban foglalkoztat, hogy mivel tudjuk tartósan fokozni a pozitív lelkiállapotukat és elégedettségünket a karrierünkben és a magánéletünkben egyaránt. Ezt a fejlesztő hozzáállást képviseli a pozitív pszichológia, aminek a személetét magaménak érzem: a tanácsadásaimon nem csak az a célom, hogy megszüntessük a problémát, hanem az is, hogy a támogató folyamat végére boldog, jól működő személyiséggé váljunk.

Ezt a megoldásorientált coaching eszköztárával egészítem ki: azt helyezem előtérbe, ami már működik, és arra keresem a választ, hogy mitől működhetne jobban. Fontosnak tartom, hogy a hozzám érkezőknek pozitív, nyugodt, biztonságos közeget teremthessek, ahol a beszélgetésen túlmenően konkrét gyakorlatokkal, célorientáltan dolgozunk.

2012 óta foglalkozom egyéni karrier és pszichológiai tanácsadással és csoportos készségfejlesztő és önismereti tréningekkel. Tapasztalatot szereztem a versenyszférában és non-profit területen, dolgoztam nagyvállalatnál, KKV-nál és mikrovállalkozásnál egyaránt. Az egyik legnagyobb hazai tréningcégnél, a GROW Csoportnál szereztem szervezetfejlesztéshez kapcsolódó tapasztalatot. Négy éven keresztül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanácsadó és tréningközpontjának szakmai teamjét vezettem, aminek keretén belül az egyetem körülbelül 22 000 hallgatójának készségfejlesztő, karriertámogató és mentálhigiénés programjainak fejlesztésén dolgoztam.

Munkatapasztalatom és képzéseim is a karrier tanácsadás és a coaching irányába tereltek, majd pár éve elvégeztem egy üzleti mesterképzést, és közgazdász végzettséget is szereztem. Ez a pszichológusi háttértudással párosítva hasznos és ritka kombináció, pedig az üzleti szemléletre a vállalati tréningeken és vezetőkkel történő támogató folyamatokban egyaránt nagy szükség van.

2017-ben jelent meg Élettervező címmel első könyvem, a Líra Csoport gondozásában, ami 2018-ban bestseller lett.

Az Empower Consulting társalapítójaként a nők, anyák karrierépítésének támogatásával foglalkozom egyéni és szervezeti szinten egyaránt.   

Fontosabb végzettségeim:

2017. BME okleveles közgazdász Master of Business Administration szakon – menedzsment specializáció

2014. GROW Csoport Integratív Coach Képzés

2014. ELTE tanácsadó szakpszichológus – munka és karrier tanácsadás specializáció

2011. ELTE okleveles pszichológus – munka és szervezetpszichológia és egészségpszichológia szakirány

Részletes szakmai önéletrajzom megtekinthető a Linkedin-en.

Kamenyiczki Nóra, ev.

telefon: +36 30 733 7466
e-mail: info@bestself.hu
rendelés helyszíne: Budapest XI.
(a pontos cím a szabad rendelők függvényében a kerületen belül változhat!)

Copyright © 2019 Kamenyiczki Nóra | design: Csikai Rita