Élettervező

Élettervező – határidőnapló másképp

2018-ban a Líra bestseller listáján!

“Az Élettervező egy önismereti határidőnapló. Vezérfonalat nyújt a hétköznapjaid szervezéséhez és a hosszú távú céljaid elmélyítéséhez. Nincs évhez rendelve, így bármikor elkezdheted, és újra folytathatod. A naplóban található gyakorlatok segítenek, hogy önmagadat megismerve felülírd régi szokásaidat és tudatosabban haladj egy olyan élet felé, amit élni szeretnél.”

Az Élettervező megjelenése egy régi álom megvalósulása. Tréningjeim, tanácsadásaim alkalmával sokszor felmerült bennem, hogy milyen hasznos lenne egy olyan eszköz, ami segíti az önmagunkról való gondolkodást, a tervezést, hogy a tanulási folyamat konklúziói, eredményei hosszú távon megszilárdulhassanak.

Így született meg az Élettervező önismereti napló, melynek megalkotásánál a pozitív pszichológia tudományát, az időgazdálkodáshoz kapcsolódó ismereteimet és a saját tapasztalataimat egyaránt felhasználtam, hogy egy felhasználóbarát, rugalmasan magunkra szabható, ugyanakkor valódi önismereti és fejlesztő értékkel bíró napló szülessen.

Az Élettervező elsődleges célja, hogy segítsen minket az önfejlesztésben amellett, hogy hagyományos határidőnaplóként is jó szolgálatot tesz. Minden hónaphoz egy-egy témakör kapcsolódik (pl.: kapcsolatok, időbeosztás, karrier) és ezekhez néhány gyakorlat és kihívás is társul. Ezek a gyakorlatok segítenek minket olyan kérdések végiggondolásában, amelyek általában nem kerülnek napirendre a hétköznapokban.

A napló abban is különleges, hogy segíti a célkitűzést. A hagyományos határidőnaplók általában magunkra hagynak minket abban, hogy hogyan osszuk be az időnket, hogyan kezeljük a határidőket. Itt egy kis segítséget kapunk, hiszen féléves szinten tervezünk előre, majd havi és heti szinten is meghatározzuk a legfontosabb prioritásokat, amikre fókuszálni fogunk. Így az időnket nagyobb eséllyel szánjuk a valóban fontos dolgokra.

Számomra a napló legkedvesebb része, hogy hétről hétre segít nyomon követni azokat a történéseket, amelyek boldoggá tettek minket, így kialakulhat egy mélyebb megértésünk arról, hogy mit kell tennünk a boldogabb életért.

A könyvet keresse a nagyobb könyvesboltokban, vagy

Többet szeretne tudni az Élettervezőről?

Látogasson el a blogomra!

Összegyűjtöttem néhány tanácsot, amit érdemes lehet megfontolni, hogy minél jobban tudjuk hasznosítani a naplót.

Nézze meg a velem készült interjút!

Többek között mesélek arról, hogyan született a napló gondolata, miben támogathat bennünket és kiknek ajánlom.

Kamenyiczki Nóra, ev.

telefon: +36 30 733 7466
e-mail: info@bestself.hu
rendelés helyszíne: Budapest XI.
(a pontos cím a szabad rendelők függvényében a kerületen belül változhat!)

Copyright © 2019 Kamenyiczki Nóra | design: Csikai Rita